Website

Websitespecialist Amersfoort

Voor het maken van pakkende, persoonlijke en professionele websites is Stal jouw specialist uit Amersfoort. Zo ook voor Jeffrey Heerkens, oprichter en eigenaar van Groeiplan.
Websitespecialist Amersfoort header

Over Groeiplan

Op 21-jarige leeftijd richt Jeffrey het kledingmerk ‘Kultivate’ op. Later is daar ook nog het dameskleding merk ‘Catwalk Junkie’ bijgekomen. Jeffrey heeft erg hard gewerkt om zijn kledingmerken te laten groeien, hierbij heeft hij enorm veel kennis en ervaring opgedaan over ondernemen & het laten groeien van organisaties.

Deze ervaring gebruikt Jeffrey nu om andere ondernemers te helpen met het laten groeien van hun bedrijf. Dit doet hij met zijn eigen groeimodel; Groeiplan. De bedrijfsstrategie van organisaties op één pagina met aansluitende coaching tijdens de uitvoering van het plan!

Websitespecialist Amersfoort foto 1

Persoonlijke aanpak

De voorgaande website van Groeiplan was minimalistisch, maar met heldere content. Toch mistte hier nog het ‘Groeiplan-gevoel’. Jeffrey was op zoek naar een website die naadloos aansloot op zijn identiteit én bij die van Groeiplan. Door de nauwe samenwerking en inspirerende sparringsessies zijn onze websitespecialisten uiteindelijk tot een website gekomen die écht past bij Groeiplan.

Meer laten zien

De nieuwe website is de nieuwe basis om het verhaal en de kennis van Jeffrey te delen. Dit doen we door middel van het inzetten van social media, het schrijven van blogs en het adverteren op Google. Op de website vind je naast de interessante blogs ook klantverhalen en reviews. Zo krijg je een goed beeld van wat Groeiplan voor jou (en je organisatie) kan betekenen.

Websitespecialist Amersfoort foto 2

Alle content die we gemaakt hebben is bedoeld om de positie in Google organisch te verhogen. Als websitespecialisten weten we dat des te meer betrouwbare content gelijk staat aan de kans dat de positie in Google verhoogt. En dat wil je! Zo zullen mensen je eerder vinden.

Staat jouw website ook te springen om nieuwe content, een nieuwe identiteit of een professionelere uitstraling? Onze specialisten gaan graag met jou om de tafel om te sparren over jouw website!

Nieuwe website?