Privacyverklaring

– OKTOBER 2021 –

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

OVER ONS

Dit zijn wij: Todd Grafische Producties B.V. en je kent ons ook wel als Stal. Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je ons via onderstaande gegevens bereiken.

Algemeen
Reclamestal
KvK 32068399
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 033 303 3204

Functionaris Gegevensverwerking
Peter Mol
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 033 253 81 43

PERSOONSGEGEVENS

Deze persoonsgegevens verwerken we:

  • Naam
  • Adres en Woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bankrekeningnummer
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Klantnummer

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, fysiek bij ons of bij jou op kantoor, telefonisch of per e-mail of na het invullen van een formulier op onze website. Je IP-adres verzamelen wanneer je over onze website surft.

DOELEINDEN

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens:

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Offertes
Je mag bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Om deze op te kunnen stellen hebben we alle contactgegevens nodig die we hopelijk later op een factuur mogen zetten. Ook als jij of de onderneming waarvoor je werkt geen klant bij ons wordt, bewaren we de gegevens tot 7 jaar na het laatste contactmoment, om zo onze werkzaamheden te kunnen verantwoorden aan de Belastingdienst. Verder bewaren we de gegevens graag voor ons eigen offertebeheer en om te kunnen analyseren welke offertes we hebben aangeboden.

Projectmanagement
Wanneer je klant bij ons wordt, sluiten we met jou of de onderneming waar je voor werkt een overeenkomst. We verwerken daarom de noodzakelijke (contact)gegevens om de overeenkomst uit te kunnen voeren, facturen te kunnen sturen en betalingen te kunnen controleren. We bewaren deze gegevens tot 7 jaar na het laatste contactmoment of de laatste factuur (als dat moment later valt). We hebben namelijk een wettelijke verplichting om de facturen en bijbehorende administratie zo lang te bewaren.

Nieuwsbrief
We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

IP-adres
Leuk dat je onze website bezoekt! We verwerken dan je IP-adres, maar wees gerust, deze verwijderen we al na 14 dagen.

DOORGIFTE

Ontvangers van persoonsgegevens
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Hosting van ons CMR systeem
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Nieuwsbriefdienst
  • Betaaldiensten

Doorgifte derde landen
Alle persoonsgegevens worden door ons of onze verwerkers opgeslagen in een land in de EU/EER of in een adequaat land en we hebben met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten om jouw persoonsgegevens veilig te verwerken.

JOUW RECHTEN

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail met Peter Mol via [email protected].

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. De social media cookies worden maximaal 2 jaar bewaard en die van LinkedIn maximaal 1 jaar.

  • LinkedIn [https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy]
  • Facebook [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
  • Twitter [https://twitter.com/privacy]
  • Google (Plus) [https://policies.google.com/privacy?hl=nl]

Advertentiepixel
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen de pixel van Facebook. Hierdoor krijg je relevantere informatie van ons te zien op Facebook.  Deze pixel wordt slechts 48 uur bewaard.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. We verzamelen daarmee je locatie, gender en leeftijd. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden tot 2 jaar na de update bewaard. We hebben bovendien een verwerkersovereenkomst.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links
Op onze website zal mogelijk je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

WIJZIGINGEN

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.