Branding

Website ontwerp

Wist je dat meer dan de helft van de internetgebruikers websites bezoekt via een mobiele telefoon? Wij ontwikkelen een website die past bij wat jij wilt bereiken, maar ook zeker bij de behoeftes van de gebruiker.

Website maken

Een website is je online visitekaartje en vaak een eerste contactmoment. In de Stal hebben we alle expertises in huis om voor jou een website maken die aansluit op jouw wensen maar vooral op die van de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid (UX) en vindbaarheid (SEO) zijn daarbij key. We kunnen de meest ingewikkelde websites aan: van online platform tot boekingssystemen.

 

Website ontwerpen

Een goede website begint met een goed ontwerp. Een ontwerp dat past bij de huisstijl maar ook bij de doelen die je wil bereiken. Een goede website ontwerpen betekent ook al in de beginfase nadenken over de gebruiksvriendelijkheid en over de vindbaarheid. Past hier wel genoeg tekst? Staat die knop wel op de goede plek? En dat natuurlijk allemaal vanuit een “mobile first” benadering.

 

Website ontwikkelen

Maar daar stopt het niet. De website moet natuurlijk ook ontwikkeld worden. Dus gaat onze partner en webbouwer Embite aan de slag. We kunnen jouw site maken, van ontwerp tot ontwikkeling. Als je wilt, schrijven we zelfs de teksten voor je en regelen we de fotografie met onze huisfotograaf NT Visuals. Met ons stappenplan halen we het beste uit jouw website zonder een deadline te missen.

ons beste werk

Niet alleen nemen we alle marketingwerkzaamheden voor Van Slooten uit handen, we creëerden ook een nieuwe branding mét website ontwerp.

Bekijk case

Wat is jouw uitdaging?

Mail [email protected], bel 033 303 32 04 of deel hieronder direct jouw uitdaging.

Richard Todd

Aanjager / Strateeg
Hi! Leuk dat je interesse hebt, hopelijk kunnen we snel kennismaken. Wil je alvast iets vertellen over jouw uitdaging?

Bij Stal maken we een huisstijl die bij je past. Logo, website of rebranding. Altijd met een plan.