Website

Marketing partner Amersfoort

Stal is de vaste marketingpartner van Van Slooten BV. Naast dat wij al jaren hun online marketing verzorgen, hebben we ook de huisstijl van Van Slooten vernieuwd. En daar hoort ook een nieuwe website bij!
Marketing partner Amersfoort header

Nieuwe huisstijl

De nieuwe huisstijl moet in alle uitingen terugkomen. Dat betekende onder andere een nieuw uiterlijk voor het wagenpark en een nieuwe website. We hebben de website niet alleen een nieuwe uitstraling gegeven, maar als marketing partner van Van Slooten zijn we een stapje verder gegaan. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is nu tip top in orde. Het doel van de website is om de klant van Van Slooten zo snel mogelijk te helpen met hun vraag of informatiebehoefte.

Marketing partner Amersfoort foto 1

De gedachte van de klant

De gebruiker centraal stellen, begint bij het denken vanuit de gebruiker. Wat wil de websitebezoeker weten en hoe geven we zo snel mogelijk antwoord op die vraag of behoefte. We hebben gekeken naar hoe de website werd gebruikt door bezoekers, wat belangrijke onderwerpen zijn en welke vragen er worden gesteld. Op basis van dit onderzoek hebben we de customer journey uitgetekend. En weer op basis daarvan hebben we de UX (User Experience) opgesteld.

Marketing partner Amersfoort foto 2

Converteren kun je leren

De klant bedienen op de website is een doel. Maar het belangrijkste doel blijft natuurlijk; verkopen! Daarom hebben we de nodige call-to-actions toegevoegd. Verleidelijke en laagdrempelige knoppen voor de klant om tot een conversie te komen. Uiteraard heeft de customer journey effect op de conversie. Wanneer de customer journey helder is en de call-to-actions perfect aansluiten, haal je die conversies gemakkelijk binnen!

Kiek moar ff

Met de UX en doelen zit het wel goed. Maar het oog wil ook wat, dus hebben we een nieuw ontwerp gemaakt. Compleet met nieuwe kleuren, iconen en eigen fotografie. Dat is het voordeel van het hebben van een marketing partner: we verzorgen alles tot in de puntjes. Het eindresultaat? Kiek zelf moar ff!

Staat jouw website ook te springen om een nieuwe identiteit of een professionelere uitstraling? Stal is jouw marketing partner uit Amersfoort en gaat voor jou aan de slag. Onze specialisten gaan graag met jou om de tafel om te sparren over jouw website!

 

Nieuwe website?