Branding

Huisstijl

Net zoals jij als persoon een eigen identiteit hebt, zo heeft je merk dat ook. Wij vatten de koe bij de horens en ontwikkelen jouw visuele merkidentiteit. Jouw huisstijl.

Bepaal de huisstijl

Je wilt natuurlijk dat de uitstraling van je merk, past bij de identiteit. Als merk uitdragen wat je bij je doelgroep wilt overbrengen. Dat het gevoel van jouw merk in alles naar voren komt. Dat doen we door een visuele identiteit te bepalen.

Naast dat we een huisstijl ontwerpen, wordt het merk verder uitgewerkt in kleur, tone-of-voice, illustraties en/of fotografie. Alles wordt gebundeld in een document dat als basis dient voor ontwikkeling van alle andere communicatie-uitingen.

 

Huisstijl doorvoeren

Wij denken na over welke huisstijldragers je nodig hebt. Voor de hand liggende items zijn bijvoorbeeld een visitekaartje, je briefpapier en je website. Maar heb je ook digitale bestanden als een template voor Word of social media gedacht? En wat dacht je van de aankleding van je bedrijfspand of belettering van de bedrijfsauto’s? En dat is slechts een greep uit alle mogelijkheden. De Stal zorgt dat je merk overal op dezelfde consistente manier uitstraalt wat je bent. We got it all covered.

 

Eerst bepalen, dan vertalen

Zet je dus een nieuw merk of product in de markt en weet je nog niet hoe dit eruit moet zien? Laat ons jouw huisstijl ontwerpen en we gaan met jou op zoek naar de beste manier om jouw merk visueel te maken. Als dit staat, maken we de vertaalslag naar alle huisstijldragers. Vervolgens helpen we je bij een goede merkactivatie of marketingstrategie om je merk goed in de markt te zetten.

Nieuwe huisstijl nodig?