Werken in de

Hi! Wij zijn je nieuwe collega’s van Stal Creative Agency. Of nou ja, als het klikt van beide kanten dan hè. In ons team vind je een diversiteit aan disciplines: copywriters, content marketeers, designers en concepters en strategen. Onze projectplanner staat aan het roer om al dat talent maximaal in te zetten. En dat is nodig ook, want werken in een bureau is altijd dynamisch. Het is in beweging en geen dag is hetzelfde. Wat we doen? Wij vertellen verhalen. Elke klant heeft een unieke behoefte. Die varieert van een nieuwe branding tot het uit handen nemen van online marketing tot aan het creëren van een passende (merk)strategie.

We werken op onze eigen manier: op z’n Stals. Daarmee verrassen we elke dag onze klanten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we ons kunnen onderscheiden door ons DNA. Bureaus doen voor 80% hetzelfde, maar die laatste 20% maakt het verschil. We werken bijvoorbeeld met de BullShit-methode. En wat dacht je van ons zelf bedachte Plan de Champagne? Successen moet je vieren! Dat is dan ook hoe we erin staan: hard werken en groots vieren. Met een borrel als het even kan.

Zie jij jezelf al werken in de Stal? Check onze vacatures!

Jouw toekomstige collega’s

Inge Jansen
Designer
& Concepter
Iris Draaisma
Content marketeer
Diede Krant
Copywriter
Evelien Wunnink
Strateeg
& Account
Kim Olthof
Projectplanner
Richard Todd
Aanjager
Lisa Hakkennes
Design stagiair

Solliciteren

Ook als je solliciteert krijg je een Plan de Champagne!

Jij solliciteert

Nadat je gereageerd hebt op één van onze vacatures gaan we jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. Vaak krijg je binnen een week al een uitnodiging voor ons eerste afspraakje!

Eerste afspraakje

Spannend! Ons eerste afspraakje. Zenuwachtig? Relax. In dit gesprek gaan we kennis met elkaar maken. Wie ben je precies? We gaan inhoudelijk in op je CV, kijken of jij de skills hebt voor de functie en of jouw wensen overeenkomen met wat wij bieden. Je krijgt een rondleiding door de Reclamestal en je maakt kennis met je aanstaande collega’s.

Meeloopdag

We vinden het belangrijk dat jij past tussen de gezelligheidsdieren in onze Stal. Daarom mag je een dag meelopen, zodat jij de sfeer kunt proeven en kunt kijken of de werkzaamheden passen bij jouw verwachting. Tijdens deze dag kunnen wij ook kijken of we bij elkaar passen. Je krijgt daarom tijdens deze dag ook een opdracht zodat we kunnen zien wat voor vlees we in de kuip hebben.

Vervolgafspraak

Kijk! Een tweede date! Dat is een goed teken. Voordat we in het huwelijksbootje stappen moeten we natuurlijk even wat dingen bespreken. We gaan het hebben over salaris en de andere voorwaarden. Is het ons beide goed bevallen? Dan gaan we je een passend aanbod doen.

Wederzijdse liefde

Als de liefde van twee kanten komt is het tijd om ‘ja’ te zeggen. Heb je jouw contract getekend? Dan mag je jezelf ‘Interieur van de Stal’ noemen. Daar moet op gedronken worden. Welkom bij de Stal!

Stalgenoten

Het is een beestenboel in de Stal! Niet alleen Stal Creative Agency (wij dus!), maar ook GetJobsDone, Signploeg en James Pro zijn hier te vinden. En niet te vergeten: James de kantoorhond. Gemene deler? Richard Todd. Hij is de eigenaar van al deze bedrijven – en ook van de hond. We lunchen samen, maar we hebben allemaal onze eigen werkplek. Met feesten en partijen zijn we allemaal te vinden aan de Bananenbar. Hier is het nooit saai!

Bekijk alvast jouw nieuwe werkplek

Wat is jouw uitdaging?

Mail [email protected], bel 033 303 32 04 of deel hieronder direct jouw uitdaging.

Richard Todd

Aanjager / Strateeg
Hi! Leuk dat je interesse hebt, hopelijk kunnen we snel kennismaken. Wil je alvast iets vertellen over jouw uitdaging?