LAAT JE BRANDBOOK MAKEN BIJ STAL

Staat jouw merk al uitgebreid beschreven in een brandbook? Een brandbook vertelt het verhaal van jouw merk. Zo weet iedereen in één blik waar jouw bedrijf voor staat. Door terug te gaan naar de basis creëren wij de fundering. Samen maken wij jouw brandbook door je merk te herontdekken. Wat zijn de bedrijfsdoelen? Wat is de beweegreden? Zo zetten wij een sterke identiteit neer. Met als resultaat: een passend brandbook. Meer weten over hoe wij jouw verhaal met een brandbook kunnen verwerken? Lees het hieronder of kom langs voor een kop koffie.

Brandbook laten maken
KSENIJA Copywriter
RIK Designer
RICHARD Aanjager
KIM Projectplanner

LAAT JE ZIEN MET EEN BRANDBOOK

Vertel jouw merkverhaal met een brandbook. Niet alleen voor medewerkers, maar ook voor klanten heeft een brandbook voordelen. Zo weten medewerkers precies wat de beweegredenen van het bedrijf zijn en kunnen zij dit doorvoeren in hun eigen werk. Altijd dezelfde uitingen dus! Klanten kunnen lezen hoe jouw bedrijf in elkaar steekt en wat ze aan jou hebben. Zo weten ze precies met wie ze in zee gaan. Win, win voor beide partijen dus!

WAAR STAAT JOUW BEDRIJF VOOR?

Laat in één oogopslag zien waar jouw bedrijf voor staat. Een brandbook geeft een duidelijke weergave van jouw merk. Van bedrijfsstrategie tot huisstijl. Je vindt het allemaal op dezelfde plek. Zo kan jij jezelf laten zien aan de wereld. Stal gaat dieper in op wat jouw bedrijf te bieden heeft en legt het vast. De volgende onderdelen komen terug in jouw brandbook:

EEN BRANDBOOK: ALLE INFORMATIE OP ÉÉN PLEK

Neem contact op
Brandbook laten maken

LAAT JOUW BRANDBOOK BIJ STAL MAKEN

Zie je het al helemaal voor je? Wij ook, laten we jouw brandbook maken! Neem contact op met Stal-Creative Agency voor alle mogelijkheden. Mail naar [email protected] of bel 033 303 32 04.

Dit vinden onze klanten

Voor van Slooten BV is de Stal het adres voor al onze marketing- strategieën en reclame-uitingen. Ongeacht de uitdaging staan zij altijd klaar met creatieve en effectieve oplossingen en werkt er een geweldig team om samen mee te sparren.

Brandbook laten maken
- INGO MEINEN

VAN SLOOTEN B.V.

Op een enthousiaste maar professionele manier streven naar succes door middel van de juiste kennis!

Brandbook laten maken
- TIM KOOPMAN

ACCOUNTMANAGER @ ALLSETRA

Werken met de Stal is een (professioneel) feestje. Stal wil het beste uit onze samenwerking halen en zoveel mogelijk van elkaar leren. Dat is zeker te zien aan het resultaat.

Brandbook laten maken
- HERBERT BOSCH

EIGENAAR @ SAMENTHUIS

Neem contact op